Byggevallens Elservice — Helhetslösningar av bästa kvalité

Värmepumpar

Luft/Luft-värmepumpar

Vi är auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Mitsubishi Electric.

Vi installerar värmepumpar med eldragning för en komplett installation. Många företag som säljer och installerar värmepumpar tillhandahåller endast montering av själva luftvärmepumpen. Sedan behöver du som kund ordna med ett elföretag som kommer och drar fram elen till pumpen. Hos oss får du all montering: luftvärmepumpar samt all eldragning fram till installationen. Detta blir mycket smidigare för dig som kund samt mer kostnadseffektivt då totalsumman ofta blir billigare hos oss.

Efter installation av värmpump så kommer du att märka skillnad på att din elkostnad kraftigt sänks. En annan fördel med värmepump är att du kan installera en pump som kan styras genom en app i din mobil. Du kan då övervaka värmen i ditt hus alt. fritidshus. Enkelt att få igång värmen innan du anländer till stugan istället för att börja värma upp när du redan är framme.

Hos oss får du en komplett installation med full garanti från Mitsubishi Electric på 5 år.

Fibersvetning

Mitsubishi Showroom

Vi kan nu stolt presentera att vi har ett showroom för Mitsubishi Electrics Luft värmepumpar i både Särna och Hudiksvall. Kom in och besök oss på Särnavägen 122 i Särna eller Möljen 4 i Hudiksvall och du får svar på dina frågor angående:

  • Luftvärmepumpar
  • Luft/vatten värmepumpar
  • Bergvärmepumpar

Vi är stolta återförsäljare av Mitsubishis värmepumpar då de håller våra krav på kvalitet, miljöval och service.
Med en Mitsubishi värmepump, oavsett vilket värmesystem du väljer, så har du en trygg produkt som har genomgått de tuffaste tester som görs idag på marknaden. Vi kan därmed ge hela 5 års garanti på våra produkter och vi finns alltid till hands för dig som kund om du skulle behöva service eller hjälp.

Mitsubishi använder även den senaste miljövänligare gasen.

Fibersvetning

Produkter från Mitsubishi

Luft/Vatten Värmepump

Vi är auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Mitsubishi Electric.

Med en luft/vatten-värmepump hämtar du energi ur luften utomhus. Den energin kan du sedan njuta av i din golvvärme, dina element eller i en härlig varm dusch.

En luft/vatten-värmepump är energieffektiv och ger dig mycket värme för liten uppvärmningskostnad. Bra för din plånbok och för miljön.

Hos oss får du en komplett installation med full garanti från Mitsubishi Electric på 5 år.

Mitsubishi Electric

Bergvärme

Kontakta oss för offert och hembesök

Mitsubishi Electric

Nu har vi även öppnat upp i Hudiksvall! Kontakta oss för mer info!