Byggevallens Elservice — Helhetslösningar av bästa kvalité

Elbilsladdning

När det gäller laddning utav elbilar så har vi ett koncept med laddstolpar, laddboxar och och därtill smarta laddsystem. Allt som behövs för att kunna ladda din elbil hemma i privatbostaden eller smarta laddsystem för större anläggningar där ni vill kunna välja hur tankningen ska belastas ekonomiskt.
Vi hjälper er från början till slut med att välja ut den mest passande lösningen för just dina behov i samråd med vår leverantör NextGreen. Vi hjälper er även med hur du ansöker om bidraget för installationen samt lär dig hur du praktiskt handhar din laddare.

Laddboxar: För dig som vill ha enkel laddning vid hemmet för hybrid eller ren elbil.
Laddstation: För publika platser, parkeringsplatser, företagsparkeringar, flerbostadshus.

Laddstationer levereras med olika sätt att aktivera laddning beroende på kraven. Aktivering kan ske genom RFID-bricka, laddapp eller parkeringsapp. Administration av laddstationerna sker via en webbaserad programvara och ger laddstationsägaren full kontroll på status och inställningar av laddstationerna.

Vi har även produkter som är lite tåligare som är perfekta för hårdare utomhusklimat och som tål mer tryck utifrån än vanliga laddstolpar på marknaden.

Elbil som laddas

Nu har vi även öppnat upp i Hudiksvall! Kontakta oss för mer info!