Byggevallens Elservice — Helhetslösningar av bästa kvalité

Elinstallationer

Nybyggnationer

Oss kan du anlita för elinstallationer i nybyggda hus, lägenheter eller fritidshus. Vi ser då till att du får en snygg elinstallation efter gällande regelverk med fullständig dokumentation. Det elmaterial vi använder är alltid av högsta kvalitet för din säkerhets skull. Det är också viktigt att det blir en snygg installation som är så diskret som möjligt för att inte störa intrycket i rummet.

Vi kan också erbjuda dig som kund en helhetslösning för el, fiber eller data i ditt byggprojekt. Då drar vi datakabel, installerar fiberconverter samt monterar ett mediaskåp så du får maximal tillgång till datauttag för bredband, tv via fiber samt ip-telefoni.

Då vi även är certifierade för kylteknik så kan vi även installera luft/luftvärmepump eller luft/vattenvärmepump med tillhörande eldragning. Det gör allt mycket enklare för dig som kund då du inte behöver anlita två olika firmor för en installation (en för pump och en för eldragningen)

Ett modernt skandinaviskt kök

Renoveringar

Med god erfarenhet inom renoveringar/ombyggnation hjälper vi dig att anpassa elinstallationen efter dina önskemål för ett snyggt och säkert resultat. Vi använder elmaterial av högsta kvalitet och hjälper dig att byta ut föråldrade installationer för din säkerhet. En stor brandrisk i äldre hus är just gamla och utslitna elkablar. Det kan vara svårt att se med blotta ögat om en elkabel är utnött så ta det säkra före det osäkra och kontakta oss så vi får ta en titt på den befintliga eldragningen.

Om du har en gammal elcentral så kan det vara dags att byta!

Ett eluttag som byts ut

Rotavdrag

Vi hjälper dig använda ROT-avdraget för elarbetet. Läs mer på Skatteverkets hemsida